wrapper

ULTIMELE ȘTIRI:

Biblioteca și atelierul de creație a copiilor din cadrul Muzeului Raional de Istorie și Etnografie „Anatol Candu” din Văsieni, Ialoveni, vor fi inaugurate astăzi, 26 august. Evenimentul va avea loc la ora 13:00, în incinta Muzeului Raional de Istorie și Etnografie „Anatol Candu” din Văsieni.

La eveniment vor participa reprezentanți ai autorităților publice locale și centrale, precum și oaspeți din România, care vor veni cu o donație de carte. Totodată, Asociația Obștească „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP) va contribui cu o donație de scaune pentru bibliotecă. Evenimentul va culmina cu un moment artistic, oferit de Casa de Cultură din Văsieni.

Renovarea și amenajarea bibliotecii a fost posibilă datorită unui grant oferit de Uniunea Europeană, grant care face parte din programul internațional „CHOICE”- Patrimoniu cultural: Oportunitate pentru sporirea angajamentului civic. Acesta prevede un proiect cu durata de doi ani privind protejarea și reconsiderarea patrimoniului cultural, cât și sporirea potențialului organizațiilor societății civile din domeniul culturii.

Sursa: http://odip.md/

Last modified on Friday, 26 August 2016

Leave a comment