wrapper

ULTIMELE ȘTIRI:

SOCIAL

UPDATE: Igor CERNAT, șeful Inspectoratului Fiscal de la Ialoveni- nu a fost arestat

Șeful Inspectoratului Fiscal de la Ialoveni NU a fost ARESTAT. Ieri la domiciliul acestuia au fost efectuate percheziții și ridicate mai multe materiale, de asemenea, şeful de la fisc a fost audiat şi recunoscut în calitate de bănuit în cadrul unui dosar de evaziune fiscală.

Read more

Breaking News: Igor CERNAT, șeful Inspectoratului Fiscal de la Ialoveni- ARESTAT

Șeful Inspectoratului Fiscal de la Ialoveni a fost ARESTAT. Ieri la domiciliul acestuia au fost efectuate percheziții și ridicate mai multe materiale. 

Read more

Inaugurarea bibliotecii și atelierului de creație a copiilor din satul Văsieni, finanțate de Uniunea Europeană

Biblioteca și atelierul de creație a copiilor din cadrul Muzeului Raional de Istorie și Etnografie „Anatol Candu” din Văsieni, Ialoveni, vor fi inaugurate astăzi, 26 august. Evenimentul va avea loc la ora 13:00, în incinta Muzeului Raional de Istorie și Etnografie „Anatol Candu” din Văsieni.

Read more

Oportunitate pentru tinerii din raionul Ialoveni

Fondul pentru Tineri Ialoveni anunţă lansarea celei de a XIII-a rundă a concursului de proiecte din cadrul Programului de Granturi Mici pentru Tineri. Reamintim că Programul de granturi mici este destinat grupurilor de iniţiativă ale tinerilor şi consiliilor locale de tineret din localităţile raionului Ialoveni şi are drept scop încurajarea şi creşterea participării tinerilor la dezvoltarea socială şi economică a comunităţilor în care locuiesc prin oferirea de suport financiar pentru realizarea iniţiativelor şi proiectelor acestora.

Read more