wrapper

ULTIMELE ȘTIRI:

SCANDALOS

Trei minore din Bender, abuzate sexual şi exploatate prin muncă de un Ialovenean

Un locuitor al raionului Ialoveni, în vârstă de 33 de ani, a fost condamnat la 15 ani şi şase luni de închisoare, pentru că a recrutat trei minore, în vârstă de 13 ani, pe care le-a exploatat prin muncă, în gospodăriile agricole din Anenii Noi.

Read more

Patru persoane din raionul Ialoveni obligați să cerșească pentru 100 lei / zi

Un grup de persoane cu vîrsta între 25 și 35 de ani, domiciliate în raionul Ialoveni, este suspectat de oamenii legii de trafic de persoane. Unul dintre suspecți este reținut de poliție pentru 30 de zile. S-a stabilit că, timp de doi ani, membrii grupului  au racolat și exploatat, prin obligare la cerșetorie, patru persoane de 25-30 de ani din raionul Ialoveni.

Read more

Consilieri orășenești cu afaceri ilegale la Ialoveni

În orașul Ialoveni activează ilegal aproximativ 30 agenți economici, prejudiciiind bugetul orașului cu aproximativ 150 000 lei anual. Cu toate că de mai multe ori s-au efectuat demersuri către poliția economică și către inspectoratul fiscal, nimeni nu a fost sancționat. 

Read more

Tinerii din Republica Moldova vor studii europene

Mii de tinerii din Republica Moldova pleacă anual peste hotare pentru a-şi continua studiile la universităţi din ţările UE. Europa le oferă mai multe oportunităţ

Read more