wrapper

ULTIMELE ȘTIRI:

Președintele Organizației Teritoriale Ialoveni a Partidului DA din Moldova, Aurel Pisică, a solicitat autorizație de la majoritatea primarilor din raion pentru a se lansa în campania electorală pentru prezidențiale.

Sub pretextul semnării unei petiții împotriva miliardului furat, aceștia își instalează corturi prin localitățile raionului Ialoveni și fac agitație electorală. În pofida tuturor dovezilor care au demonstrat că cei de la DA nu au nici o tangență cu Dreptatea, dar nici cu Adevărul, aceștia umblă și se dau drept salvatorii Moldovei. Mai mult ca atît, președintele OT Ialoveni a DA, chiar dacă umblă numai pe la judecătorie unde se judecă cu soția sa și cu mai mulți oameni cu care se bate la fiecare manifestație, îndrăznește să numească oamenii huligani, bandiți, escroci și hoți. 

Amintim că săptămîna trecută, cei de la today.md, într-un proiect de investigație jurnalistică, au scos la iveală faptul că Pisică este o persoană problematică, care stă la evidență cu probleme psihologice și care din motiv că își bătea cu bestialitate soția, a divorțaț. Mai jos puteți vedea un reportaj în care este prezentat așa cum este președintele de la DA Ialoveni. 

 

Last modified on Tuesday, 19 July 2016

Leave a comment