wrapper

ULTIMELE ȘTIRI:

În anul 2015, pe 17 iulie, orașul Ialoveni a avut marea nenorocire ca la cîrma acestuia să vină Sergiu Armașu, care prin minciuni, șiretlicuri și fraudă electorală a reușit să ducă ialovenenii în eroare și a ajuns să fie primar.

La scurt timp de la acest eveniment tragic, acesta a vopsit toate stațiile din Ialoveni, iar lumea a rămas plăcut surprinsă de această operă de artă. Toate televiziunile și site-urile de știri îl lăudau pe edil, iar acesta era în al 9-lea cer de fericire. Lumea spunea într-un glas că Armașu va aduce schimbarea în Ialoveni, doar că după ce au fost vopsite stațiile, nu a mai urmat nimic. După doar cîteva luni lumea a înțeles că Armașu este un Show-man și ca afara de vopsit stații, de ucis păduchii de la tei și de cîteva festivaluri la care sunt scoși cu forța angajații primăriei, grădinițelor și altor instituții direct subordonate primăriei, Armașu nu a mai realizat nimic. Este adevărat că s-au mai făcut cîteva lucrări, lucrări efectuate ca rezultat al proiectelor depuse de fostul primar de Ialoveni, Gheorghe Caracuian. 

Pentru că duminică se fac fix 12 luni de cînd Armașu este primar, acesta a decis să vină cu un raport pe activitate. Acesta a postat pe Facebook următorul anunț:

„Stimați ialoveneni,
Dragi prieteni și toți cei interesați,

Vă invit la ședința publică, preconizată pentru luni, 18 iulie curent, ora 10:00, în incinta sălii de ședințe a Primăriei Ialoveni, în cadrul căreia voi prezenta Raportul de activitate în calitate de Primar al orașului Ialoveni pentru primul an de mandat (17 iulie 2015 – 17 iulie 2016).

Împreună putem analiza cum au decurs lucrurile în perioada respectivă și cum să reușim a îmbunătăți activitatea administrației publice locale mai departe.

Vă mulțumesc anticipat!

Cu respect,
Sergiu ARMAȘU,
Primarul orașului IALOVENI”

De asemenea, acesta a făcut o poză artistică, cum stă cu mâinile pe tastiera notebookului dînsului, simulînd că scrie raportul chiar el, de parcă nimeni nu cunoaște că soția dînsului și sluga acesteia, Radu Chilaru, actualul viceprimar de ialoveni, care vine la muncă cu o oră mai tîrziu și pleacă cu una mai devreme, de parcă nimeni nu cunoaște că ăștia doi îi scriu lui Armașu toate textele și toate discursurile. 

Bănuiesc că fotografia a fost făcută de Aftene, dar mii interesant în ce poziție stăteau ce-i doi cînd a fost făcută poza!??

Mulți dintre dvs se întreabă probabil de ce acest Raport pe activitate a fost programat pentru luni, orele 10:00?

Mulți se întreabă de asemenea de ce Armașu insistă ca ședințele consiliului să aibă loc în casa de cultură, iar un raport pe activitate, care este prezentat odată în an, urmează să fie prezentat în primărie, într-o sală unde ajunge oxigen numai pentru 30 de persoane?

Răspunsul la aceste întrebări îl puteți găsi chiar în anunțul lui Armașu de pe facebook, în care el se adresează la „Dragi prieteni și toți cei interesați”. Armașu nu are nici dragi prieteni și nici oameni interesați mai că nu-s în Ialoveni. Pe nimeni nu îi mai interesează minciunile lui Armașu, stațiile lui și gardurile vopsite. Acum Armașu a dat comandă de niște bănci care seamănă cu cea prezentată mai jos și iar o să arunce praf în ochi ialovenenilor, să uite de drumuri și canalizații, să uite că mulți nu au avut apă jumătate de vară, că sunt probleme cu iluminarea stradală șamd. 

Totodată, cu siguranță, luni la orele 10, afară de angajații primăriei, nimeni nu va putea să participe la spectacolul lui Armașu. Desigur, angajații primăriei, care sunt zilnic șantajați și verificați pe camerele de filmat amplasate de Armașu, vor bate toți din palme și vor striga că primarul tuturor e cel mai bun!

Acesta va pune iar zeci de poze cu dînsul și băncile, Aftene îl va filma din toate colțurile, iar lumea va plînge de bucurie! Revenim la ale noastre...

Pentru cei care nu vor putea participa luni la raportul pe activitate al lui Armașu, scriu eu mai jos ce a făcut dînsul într-un an de mandat:

1) A vopsit stațiile în Ialoveni!

2) A schimbat site-ul primăriei!

3) A adus-o pe Regina Maria Ialoveni!

4) A pus un leagăn într-un parc!

5) Vrea să amplaseze în viitorul apropiat 7 bănci creion!

Desigur că vă îndemn să participați luni la show-ul lui Armașu, o să fie ceva în stilul coreean:

                                                             

Un weekend plăcut nouă și vouă, dar mai ales lor! 

 

 

Leave a comment